Samarbejdspartnere

Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassensjaelland
Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn er dit lokale alternativ til de store landsdækkende banker. Sparekassen Sjælland-Fyn filialer finder du lokalt nede om hjørnet, nærmere bestemt Stengade 62 i Helsingør. Sparekassen Sjælland-Fyn giver nærværende rådgivning i øjenhøjde og er en stærk samarbejdspartner til små og mellemstore virksomheder. Kerneværdierne Fællesskab, Nærhed, Dygtighed, Rummelighed, Redelighed og Samfundsansvar er fundamentet for Sparekassen Sjælland-Fyn

Backe vin
Backe%20vin
Backe Vin

Der findes alt for mange ligegyldige vine på markedet. Vine, der er pæne, polerede og let drikkelige, og som hverken byder på karakter eller nogle væsentlige smagsoplevelser. I følge vores verden er livet for kort til den slags vin. Så drikker vi hellere et godt glas saftevand.
Hos Backe Vin sælger vi udelukkende vine, der giver dig en oplevelse. Vine med krop og sjæl, der pirrer dine smagsløg. Vi fokuserer på vine fra mindre gårde, hvor passionen for kvalitet er i højsædet, og hvor du kan smage vinbondens personlige fingeraftryk.
Og så har vi et gyldent princip: Vi sælger kun vin, vi selv nyder at drikke og servere for vores gæster. Det er derfor vi påstår, at hos Backe Vin smager al vin godt.
Vi håber, du har lyst til at efterprøve påstanden.

Oliver Furniture
Oliver-furniture-logo-tegernsee-750x300
Oliver Furniture

Oliver Furniture er indbegrebet af enkle stilfulde skandinaviske møbler i høj kvalitet til både børn og voksne. Møblerne designes ud fra gamle skandinaviske møbeltraditioner af designer Søren Rørbæk. Inspirationskilden er havet, sandet, strandene og det enkle sommerhusliv, hvor natur, detaljer og funktionalitet er i fokus.

Vi håber du vil finde inspiration til indretning af børneværelset, soveværelset, kontoret, stuen, køkkenet og sommerhuset og glæder os til at høre fra dig.

Clever Consulting
Clever-consulting-l%c3%a6ring-kommunikation
Clever Consulting


Clever Consulting er en konsulentvirksomhed der ejes af Rikke Christensen og sætter fokus på højtbegavede børn og motiverende undervisning. Clever Consulting hjælper skoler i gang med projektet High Performance, som er målrettet talentfulde og højtbegavede elever i grundskolen.

Renell
Mg_2751-tryk-e1383296529735
Renell

Rengøring har været vores kerneområde lige siden Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987. Vi tager hånd om den daglige rengøring hos både små og store virksomheder og hos private.
Vi vægter en tæt relation til vores kunder – det er en tillidssag at overlade rengøringen til en anden part – og netop derfor er det essentielt, at du føler dig helt tryg ved vores service.
Hos Renell sikres du en partner, der:

  • har mere end 20 års erfaring med rengøring
  • tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der passer til den enkelte kunde
  • håndterer rengøringsopgaverne med høj grad af professionalisme
Den Kvække Gartner
Den%20kv%c3%a6kke%20gartner
Den Kvække Gartner

God service og høj kvalitet. Det kendetegner Den Kvække Gartner.
Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra gartner, maler og traditionelt tømrer- snedkerarbejde.
Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.


Ønskebørn.dk
Oenskeboern
Ønskebørn.dk

Der er ikke noget der betyder mere for dig som forældre end dit barn. Dit barns velvære og trivsel betyder alt. Det gør det også for ØnskeBørn.

Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi råder og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået.

ØnskeBørn står for service , kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer.

Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler
Download
Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler

Lad Thomas Jørgensen hjælpe dig til en god handel.

Al fast ejendom formidles i Nordsjælland fra vores forretning på Nordre Strandvej i Ålsgårde. Villaer, rækkehuse, fritidshuse, lejligheder, grunde, landhuse, men også de særlige ejendomme beliggende ved havet, marker, sø og skov. Vi dækker lokalområderne Ålsgårde, Hellebæk, Hornbæk, Dr. Mølle, Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Kvistgård, Nygård, Gurre, Saunte men har også stor erfaring med formidling af de mange skønne ejendomme der findes i Gribskov og Fredensborg/Humlebæk kommune.

Jobo Bilcenter
Jobo
Jobo Bilcenter

Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

Acel
Acel
Acel

Firmaet drives med en klar vision om at ingen kunde er for lille eller for stor til at modtage en ordentlig service som indbefatter veludført arbejde til aftalt tid og pris. Det er nemlig vigtigt for os, at kunderne føler de får hvad de betaler for, og det gør de hos Acel! Kunden er vores førsteprioritet, så har du eventuelle spørgsmål eller lignende angående et projekt du gerne vil sætte gang i, så tøv ikke med at kontakt os, vi hjælper hellere end gerne!

One2Move
Logo_one2move
One2Move

One2move - biludlejning Helsingør

Billig biludlejning hos Autonova ApS
- Altid lokalt billigst - fra kun 249 ,-

Book direkte på 71997417

Autonova
Logoautonova_241014113657
Autonova

AUTONOVA er et anderledes og spændende bilhus i Helsingør.

Vi er Citroën Helsingør, som autoriseret forhandler - og Opel Helsingør, som autoriseret værksted. Mange talenter er samlet på vores adresse for at være til praktisk hjælp - men vi vil gerne mere end dét.

AUTONOVA er også et sted, hvor vi gør hvad vi kan for at give dig gode oplevelser! Besøg os - og få viden, inspiration og lyst til at være engageret i dét at køre bil!

Mr. August
2
Mr. August

Kom ind i Mr. August, og oplev et bredt sortiment af førende danske som udenlandske brands . Vi har et stort udvalg af både business- og casual beklædning til den modebevidste mand.

Hos os er kunden i centrum...

Ivar Jensen
Ca52945aed1cd15466d2848750b414a6d6c2e4ca
Ivar Jensen

Hos Ivar Jensen Autogummi A/S kan vi lide at have tilfredse kunder og sætter kvalitet, sikkerhed og service i højsædet. Ivar Jensen Autogummi A/S har altid veluddannede og dygtige medarbejdere der med den nyeste teknologi vil løse den opgave, som vi påtager os.

RSL
38071805_10156591337589539_9056198024065187840_n
RSL

Historien om RSL går helt tilbage til 1928, hvor virksomheden blev grundlagt i London under navnet Reinforced Shuttlecocks Ltd. I mere end 50 år blev de verdensberømte fjerbolde fremstillet på fabrikken i Kent, indtil man rykkede til Kina,hvor der blev indgået et partnerskab med D.H. Shuttlecocks Group.
Efter mere end 80 år på markedet er RSL stadig verdens førende producent af fjerbolde; nu med hovedkontor i Hong Kong og salgskontorer over det meste af kloden.
De mange års succes har aldrig fået RSL til at læne sin tilbage og hvile på laurbærrene. Tværtimod. Innovation og produktudvikling har alle dage været og er fortsat en vigtig drivkraft for virksomheden.
Derfor er du også sikker på, at de bolde og det udtyr og tøj, der bærer RSL-logoet, er helt fremme i forreste linie.
Og oftest lidt længere.

Slagter Jensen
408_311474
Slagter Jensen

Udover sin gode beliggenhed midt på gågaden (Stengade i Helsingør), er Slagter Jensen kendt for en rigtig god kvalitet samt et stort udvalg af mange forskellige vare. De har et stort sortiment der blandt andet indeholder over 40 forskellige slags smørrebrød, kødpakker, fantastiske færdigretter og store og små festmenuer. Du finder Slagter Jensen på Stengade 32 i Helsingør,

Greisholm Guld & Sølv
Greisholm_guld_og_soelv_helsingoer
Greisholm Guld & Sølv

Greisholm Guld & Sølv er Helsingørs hyggeligste og ældste smykkebutik, der ligger på Stengade 27 i Helsingør. Her har der ligget smykkebutik i 70 år og siden 2015 har det været Berit Greisholm som har budt velkommen i butikken. Her er et stort udvalg af smykker og en rigtig god betjening.

Hultafors Group
37953416_10156591308094539_66481669925765120_n
Hultafors Group

Hultafors Group tilbyder en portefølje af ledende varemærker, der holder professionelle håndværkere i front med hensyn til funktionalitet, sikkerhed og produktivitet. De har en stærk position indenfor branddrevne produktkategorier til industri- og byggesektoren og tilbyder brugerne markedets bedste produkter og ydelser. Brands: Hultafors, Wibe Ladders, Snickers Workwear, Dunderdon Workwear, Solid Gear og Toe Guard